Flexibele ophangsystemen integreren in je interieur

A-Z Art - OphangsystemenWil je het interieur verrijken met flexibele ophangsystemen? In Kortrijk kan je hiervoor terecht bij A-Z Art.

Een clicksysteem in één, twee, drie

Een flexibel ophangsysteem integreren in je interieur kan eenvoudig en snel. Dankzij het clicksysteem kan je in drie stappen een rail aan de muur bevestigen. Door klikken of inschuiven van de draden met ophanghaken naar keuze, creëer je een flexibele ophanging van alle decoratie. Dit systeem is heel eenvoudig in gebruik en eenvoudig toepasbaar in elke woonruimte. Het voordeel van zo’n toepassing is dat je het kunstwerk vlot van muur kan wisselen zonder de ondergrond te beschadigen. Ideaal voor al je wanddecoratie. Wens je hierover graag meer informatie? Neem dan zeker contact op.

Klassieke rail

Een ander systeem is de classic rail waarbij je altijd metalen ophangstangen gebruikt. Beide systemen kunnen overschilderd worden, en zijn verkrijgbaar in wit en aluminiumkleur. Ook beschikken wij in ons assortiment over de contour rail. En dit in compact versie, design, wit, aluminium en alle RAL-kleuren. Indien de rails niet op stock zijn, dan kunnen we ze binnen de week laten leveren bij A-Z Art. Neem een kijkje op www.artiteq.com en ontdek alle mogelijke varianten.